Tornimäe noortekeskus sai värskema ilme (1)

Tornimäe noortekeskus sai värskema ilme

 

Üle kahe nädala kestnud värvimistööd Tornimäe rahvamajas asuvas noortekeskuses on lõpule jõudnud.

“See nägi ikka väga ilmetu välja ja ajahambast kõvasti puretud,” põhjendas remonditööde vajalikkust Pöide valla noorsootöö kuraator Aina Sepp. Tema sõnul tegid Tornimäe rahvamaja inimesed koos abilistega vallavalitsusest, mõne kohaliku noore ja Kaitseliidu poisi ning lapsevanemaga ära suure töö. Ruum on saanud uue ja rõõmsama ilme.

“Värvimistöödega on kõik, nüüd me siin puhastame ja mõtleme, kust mööblit juurde saada,” lausus Sepp, selgitades, et noortele mõeldud ruumis on vaid üks riiul ja arvutilaud, seegi annetatud. “Tahaks kangesti diivanit saada. Kui kellelgi on näiteks ära anda diivan või mõni raamaturiiul, oleksime väga õnnelikud,” sõnas ta ohates.
Raha remondiks tuli ANKI projektist “Et suvi ei mööduks kasutult”. Noortekeskuse pidulik avamine toimub 2. septembril. Siis tähistatakse ka MTÜ Pöide Semud seitsmendat sünnipäeva.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)