Lea Kuldsepp hülgab Muhu muuseumi (6)

Praegune Muhu muuseumi direktor Lea Kuldsepp kavatseb 18. septembrist ametist lahkuda. “Vähemalt selle kuupäevaga avalduse olen tööandjale juba esitanud,” ütles Lea Kuldsepp. “Loodan, et 18. septembrist olen ametist prii ja uutele töökohtadele avatud. Mingi väike tööots võiks ju ikkagi olla.”

Direktoriametist lahkumise põhjuste kohta ütles Kuldsepp: “Peamine põhjus on kaugus kodust. Töökoht peaks ikkagi kodukohale lähemal olema.”

Rääkides direktoriameti rõõmudest, lausus Kuldsepp, et head on palju olnud. “Rõõmu valmistab, et minu ametisoleku ajal on muuseumi eestvedamisel toimunud rohkesti üritusi, teatrietendusi, kus on olnud rikkalikult publikut.” Samuti tunneb Kuldsepp heameelt selle üle, et on valminud ja ka heakskiidu saanud Koguva küla magasiaida projekt.
Lea Kuldsepast sai Muhu muuseumi direktor 2010. aasta 1. veebruaril. “Suure tõenäosusega jääb esialgu muuseumi direktori kohusetäitjaks Meelis Mereäär,” ütles ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)