Kuressaare merepäevade fotokonkursi võitis Meriliis Metsamäe (1)

Kuressaare merepäevade fotokonkursi võitis Meriliis Metsamäe

Võidufoto
Autor: Meriliis Metsamäe

Merepäevade fotokonkursi „Elagu tuletorn!“ võitis Meriliis Metsamäe, teise koha saavutas Valmar Voolaid ning kolmanda koha Remo Savisaar.

Fotokonkursi korraldaja Maris Rebeli sõnul sai võistlus välja kuulutatud heas usus sellesse, et inimesed on korralike fotoaparaatidega varustatud ning just konkursi kaudu on võimalik suunata meie kõigi tähelepanu majakatele kui veidi isekeskis seisvatele objektidele.

„Nüüd on selge, et võistlus saavutas oma eesmärgi – pilte saabus kahe nädala jooksul kõvasti üle 150. Vaadates võidupilti võib igaüks veenduda, et konkursi tase on olnud suurepärane, mida kinnitasid ka professionaalsed žüriiliikmed Kaido Haagen ja Tõnu Ling,“ sõnas Maris Rebel. „Korraldaja ja saarlasena on hea meel, et võidu pälvis saarlane. Seda enam, et vaatamata anonüümsele hindamisele esimesed kaks auhinnalist kohta koguni ühte perre sattusid, sest Meriliis ja Valmar on elukaaslased,“ lisas Rebel.

Esimese koha pälvinu saab auhinnaks 200 eurot ja vägagi korraliku binokli kauplusest Jahimees. Teisele kohale läheb suur purjelaeva mudel Pro Marine Trade’ilt. Purjelaeva mudeli, kuid veidi väiksema, saab ka kolmanda koha omanik. Publiku lemmikule on auhinna välja pannud Elektroonika äri ning selleks on gps-seade.

Lisaks eespool nimetatud auhindadele andis oma eriauhinna välja ka Saarte Hääl ning Karli Foto. Saarte Hääle eripreemia, pooleaastase lehetellimuse, võitis samuti Valmar Voolaid, Karli Foto eriauhinna aga Remo Savisaar. Karli Foto eriauhinnaks on A2 formaadis seinapilt konkursile saabunud tööst, mille fotoäri välja valis.

Tulemused:

I koht – Meriliis Metsamäe ( pilt nr 110)
II koht – Valmar Voolaid (nr 15)
III koht – Remo Savisaar (nr 128)

Publiku lemmik – Jorma Härmsalu (nr 75)
Saarte Hääle eripreemia – Valmar Voolaid (nr 15)
Karli Foto eripreemia – Remo Savisaar (nr 126) 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 93 korda, sh täna 1)