Väinamere laevaliinid lähevad üle sügisgraafikule

Kuivastu–Virtsu, Heltermaa–Rohuküla ja Triigi–Sõru parvlaevaliin lähevad 22. augustist üle suvisest veidi väiksema reiside arvuga vahegraafikule ja 29. augustist juba sügistalvisele graafikule.

N-ö vahegraafik, mis on suvisest veidi hõredam, ent sügistalvisest tihedam, kehtib kõigil kolmel liinil üleminekuperioodil 22. augustist 28. augustini. Sel ajal kehtib Kuivastu–Virtsu liinil 35-minutilise intervalliga graafik päeva keskosas kell 12–18.45, muudel aegadel väljuvad laevad kummastki sadamast tunni ja 10 minuti pikkuste vahedega.

Triigi–Sõru liinil väheneb üheks nädalaks reiside arv selliselt, et kolme reisi asemel toimub iga päev kaks reisi: üks hommikul ja teine õhtul.
29. augustist lähevad kolm parvlaevaliini üle aga sügistalvise hooaja graafikule. Kuivastu–Virtsu liinil hakkavad reisid kogu päeva ulatuses toimuma tunni ja 10-minutiliste vahedega, nagu möödunud talvelgi. Triigi–Sõru liinil toimuvad sügisgraafiku reisid neljal päeval nädalas: esmaspäeval, kolmapäeval, reedel ja pühapäeval.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)