Golfiväljakul löödi juba 6. hole-in-one (1)

Tänavune hooaeg on Kuressaare golfiväljakul mängijate jaoks omajagu õnnelik olnud, sest eelmisel nädalavahetusel löödi juba kuues hole-in-one. Kuigi august on alles poole peal, on see sel kuul juba teine tubli tulemus.

Nimelt lõi 6. augustil kümnendal rajal palli ühe löögiga auku Andrei Birukov ja täpselt nädal hiljem, 13. augustil kordas sama viiendal rajal esimese õnneliku naisena Külli Saart.

Enne neid õnnestunud lööke saadi hole-in-one Kuressaare golfiväljakul ka 6. juulil, kui viiendal rajal, mille par ehk tehtavate löökide arv on kolm, lõi tänavuse neljanda hole-in-one’i Saaremaa golfiklubi liige Aivar Paluvee. Varem on sellega tänavu hakkama saanud kaks soomlast – Paavo Tikka ja Jarkko Toivonen – ning kohaliku golfiklubi liige Igor Leemet. Nii Tikka, Toivoneni kui ka Leemeti hole-in-one’id õnnestusid 10. rajal.
Eelmisel hooajal lõid golfarid Kuressaare golfiväljakul sääraseid õnnestunud lööke vaid kaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)