Soovitus: Nasva üleujutusohuga alade hulka!

Soovitus: Nasva üleujutusohuga alade hulka!

 

Üleujutusohuga seotud riskide hinnangule tulnud ettepanekutes soovitati kaheksa senise riskipiirkonna hulka lisada veel ka Nasva alevik ning Kihnu ja Manija saared.

Üleujutusohuga seotud riskide esialgse hinnangu tulemusena määrati Eestis kaheksa olulist riskipiirkonda – Audru valla Papsaare küla tiheasustusalad, Haapsalu, Kohtla-Järve linna Järve linnaosa, Kuressaare, Pärnu, Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Pirita linnaosad, Tartu ning Võru.

Hinnangule sai avalikul väljapanekul esitada ettepanekuid selle muutmiseks. Keskkonnaministeeriumi veeosakonna spetsialisti Agne Aruväli teatas BNS-ile, et kokku saadeti 13 ettepanekut erinevate linnade, omavalitsuste, maakondade ja ametkondade poolt.

“Ettepanekutes sooviti lisada juba kaheksale välja pakutud piirkonnale veel uusi olulisi riskipiirkondi nagu näiteks Nasva alevik, Kihnu ja Manija saared,” sõnas Aruväli. “Lisaks tehti mitu ettepanekut töö sisu täiendamiseks, näiteks tuleks hinnangusse juurde lisada ohupiirkonnas olevate oluliste keskkonnaohtlike objektide nimistu.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)