Linnajuhid õnnitlesid vanimat volinikku (2)

Linnajuhid õnnitlesid vanimat volinikku

Foto: Egon Ligi

Eile lõuna paiku külastasid Kuressaare linnavolikogu aseesimees Toomas Takkis ja linnapea Mati Mäetalu volikogu vanimat liiget, oma elutöö Saaremaa piima- ja lihatööstuse arendamisel teinud Ahti Viilupit tema 75. sünnipäeval. Juubilari õnnitledes võttis linnapea Mati Mäetalu kokku Ahti Viilupi tööd ja tegemised nii piima- ja lihatööstuse juhina kui ka Kuressaare linnavolikogu liikmena.

“Sa oled kolmes volikogu koosseisus olnud aktiivne linnaelu edendaja. Sa oled vabariigi presidendi annetatud ordeni ja Kuressaare linna teenetemärgi omanik. Täna võime öelda, et üks väga väärikas Saaremaa mees on jõudnud väärikasse ikka. Linnapeana on mul suur au tänada sind tehtu eest ja õnnitleda juubeli puhul!” ütles Mati Mäetalu.

Juubilar võttis mereäärse linna juhtidelt vastu ühe “merise pildi”. “Vihmaga tulime. Kui ära kuivab, saad seinale riputada,” sõnas linnapea Mati Mäetalu juubilarile kingitust üle andes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)