Saaremaa Kaitseliitu hakkab juhtima Kristjan Moora

5. septembrist asub Kaitseliidu Saaremaa maleva pealikuna tööle kolonelleitnant Kristjan Moora, kinnitas Saarte Häälele kaitseväe teavitusosakonna pressijaoskond. Praegune pealik major Toomas Luik läheb Tallinna, Kaitseliidu peastaapi personaliosakonda juhtima.

Kolonelleitnant Kristjan Moora on lõpetanud Tartu ülikooli, Balti kaitsekolledži vanemstaabiohvitseride kursuse ja rahvusvahelise kindralstaabiohvitseride kursuse Saksamaal.

Ta on teeninud aega Nõukogude armees ning alates 1995. aastast teeninud Eesti kaitseväes rahuvalve üksikkompaniis, kaitsejõudude peastaabi operatiivosakonnas, maaväe staabi planeerimisjaoskonnas ning tegutsenud Balti kaitsekolledžis lektorina. Viimati oli ta Eesti kaitseatašee Saksamaal, Tšehhis ja Šveitsis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)