Ruhnu regati võitsid Katarina Jee ja Kadri

Pühapäeval lõppes Ruhnu regatt, kus avamerepurjetajad võistlesid Roomassaare sadama karikatele. Kahest etapist koosnenud võistlus algas reedel tuulevaikusega. Õnneks ei lasknud tuul ennast kaua oodata.

Kõik jahid jõudsid kenasti Ruhnu. Pühapäevasel etapil Ruhnust Roomassaarde kimbutas purjetajaid vihmasadu. Tuult aga jagus ning sihtpunkti jõuti juba pärastlõunal. Mõlema etapi parimad olid suurtest jahtidest Katarina Jee (kapten Mart Tamm) ja väikestest Kadri (Andres Haavel).

Ruhnus peeti laupäeval EJL-i avamerepurjetamise karikasarja viimast etappi, kus osalesid ka Evelyn III ja Vesileenu (Tiina Maalinn). ORC2-grupis õnnestus Evelyn III-l võita, Vesileenu oli kahe võistlejaga ORC4-grupis sunnitud tunnistama konkurendi paremust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)