Kuressaare kinnisvaraturg oli juulis stabiilne

Kinnisvarafirma Uus Maa juulikuu kinnisvaraülevaate andmeil puhkasid juulis nii asutused, kus kinnisvaratehinguid vormistatakse, kui ka uue kodu otsijad, kes pigem reisil või suvilas olles end välja lülitavad.

Analüütik Risto Vähi sõnul oli Kuressaare kinnisvaraturg juulis võrreldes ülejäänud kuudega stabiilne. Tehti 21 ostu-müügitehingut, mis on ühe võrra rohkem kui juunis. Kortereid müüdi 16, mis on juuni tulemusest koguni kuue võrra enam. Keskmine ruutmeetrihind tõusis kuuga 7,6 protsenti, 637 euroni. Uue omaniku leidis ka üks eramu. Möödunud aasta juulis toimus Kuressaares vaid neli korterimüügitehingut.

Üldiselt on korteriturg Kuressaares aktiivne, otsitakse peamiselt kahe- või kolmetoalisi heas korras ja osaliselt sisustatud kortereid hinnaga kuni 40 000 eurot. Majade ja elamumaade ostuhuvi on tagasihoidlik, otsitakse linnalähedasi soodsa hinnaga talukohti. Müüjad ootavad kerget hinnatõusu, ostjad aga sobiva kinnisvara turuletulekut. Pakkumiste hulk aga suurenenud pole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)