Juhtkiri: Nostalgiline ettevõtmine

Ehkki otsus kolida Kuressaare kunstikool endisesse põhikooli majja ei tekitanud kevadel kunstikooli peres eriti meeldivaid emotsioone, on võib-olla just seetõttu tore kuulda, et vaatamata kõigele on otsustatud oma vanast armsast majast lahkuda nii väärikalt ja nostalgiliseltki, et on otsustatud hoone õpilaste käe läbi jäädvustada.

Kindlasti on meil kõigil vastu võtta tulnud otsuseid või leppida mõne paratamatusega ning sestap ongi vahva, et kunstikoolis on suudetud mittemeeldiv enda jaoks meeldivaks mõelda.

Ja kes teab, ehk ei olegi uues majas see olemine kõige hullem. On ju tarkpead öelnud, et kõigega harjub – loodame, et 30. sünnipäevaks ei tehtud ju kunstikoolile ometi kingitust, mis võiks kellelegi saatuslikuks saada.

Soovime omalt poolt noortele kunstnikele säravat pintslitõmmet ka tulevikus ning loodame, et koolist võrsub edaspidigi neid, kes jäävad hindama ja armastama kunsti, olgu siis enda või meistrite loodut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)