Jalgrattur sõitis jalakäijale otsa (2)

Liikluseeskirju eiranud jalgrattur sõitis otsa jalakäijale ning politsei alustas juhtunu suhtes väärteomenetlust.

Saarte Hääle andmetel sõitis Kuressaare lossipargist kesklinna poole teel olnud jalgrattur otsa ülekäigurajal teed ületanud naisele. Naine kukkus. Õnnetuse põhjustanud jalgrattur tuli kohe rattalt maha ja aitas naise püsti. Arstiabi kannatanu ei vajanud, kuid läheduses viibinud politsei kutsus jalgratturi autosse seletust andma.

“11. augustil kell 19.35 sõitis jalgrattur Lossi tänaval valel teepoolel ega andnud teed reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületavale jalakäijale,” kinnitas Saarte Häälele politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristi Kais, lisades, et juhtumi suhtes alustati väärteomenetlust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)