Võimlemisklubi Janika andis Orissaares hingesoojendava etenduse (3)

Kolmapäeva õhtul toimus Orissaare spordihoones meeldejääv ja hingesoojendav spordietendus, millist siinmail varem nähtud pole.

Võimlemisklubi Janika, mille filiaalid asuvad Tartus ja Tallinnas, veetis terve eelneva nädala ja pisut rohkem (1.08–11.08) ka Orissaares treeninglaagris. Omanimelist võimlemisklubi veab Janika Mölder, kes on ise olnud iluvõimleja ja tegutseb hetkel treenerina.

Ta on võimlemisklubi Janika asutaja ja juhatuse esimees. Janika Mölder on Eesti meistrivõistlustelt võitnud 22 kulda. Samuti on ta N. Liidu koondise eest võisteldes võitnud kulla 1989. a iluvõimlemise maailmameistrivõistlustelt ning hõbeda 1987. ja 1989. aasta maailmameistrivõistlustelt. Iluvõimlemise Euroopa meistrivõistlustel on ta N. Liidu rühmas võisteldes võitnud kulla 1988. aastal ning hõbemedalid 1986. ja 1988. aastal.

Seega oli tegemist maailmameistri enda ettevalmistatud etendusega. Etenduses osalesid erinevas vanuses iluvõimlejad algajatest kuni meistriteni välja. Numbrid olid huvitavad nii meisterlikkuse kui ka koreograafia poolest. Põnevaks tegi etenduse ka Janika Mölder ise, selgitades publikule oskuslikult ühe või teise etteaste keerukust ja kasutatavaid vahendeid.
Oli tore tõdeda, et Orissaare rahvale sedalaadi ettevõtmised väga meeldivad, sest saal oli publikut täis.

Siinkohal tahangi tänada esmalt võimlemisklubi Janika tublisid tüdrukuid, treenereid ja eelkõige Janika Mölderit südamesse mineva etenduse eest. Loodan, et nad leiavad tee Orissaarde ka järgnevatel aastatel, ning kogu Orissaare rahvas elab eelolevatel maailmameistrivõistlustel kaasa kindlasti just võimlemisklubi Janika sportlastele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)