MTÜ Meelespea kutsub taas head tegema (4)

Mittetulundusühing Meelespea kutsub taas kõiki häid inimesi annetama koju seisma jäänud esemeid ja riideid heategevuse tarbeks.

Meelespea eestvedaja Aive Tammsalu sõnul alustab ühing kauba vastuvõttu esmaspäevast, 15. augustist Kuressaares Ferrumi kaubamaja (Tallinna tn 8) teisel korrusel. “Nagu eelnevatelgi kordadel, ootame heasoovlikelt inimestelt puhtaid ja terveid tarbeesemeid, raamatuid, jalatseid, riideid, voodipesu jne. Ühesõnaga kõike, mida teil endal enam vaja ei lähe, ent võib teisele inimesele, kui ta selle endale soodsa hinnaga soetada saab, vajalik olla.”

Tammsalu lisas, et annetusi võetakse Ferrumis vastu esialgu kaks nädalat. Kogutud kaup läheb madalate hindadega müüki heategevusturul, mis avatakse samas enne kooliaasta algust. “Heategevusturu täpse avamiskuupäeva anname ajalehe ja kohaliku raadio kaudu teada,” sõnas Tammsalu.
Mida seekordse heategevusturu tuluga ette võetakse, ei tahtnud Aive Tammsalu praegu veel avalikustada, sest ideid, keda saadud rahaga toetada, olevat mitu. “Räägime sellest siis, kui aeg küps,” sõnas Meelespea eestvedaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 69 korda, sh täna 1)