Biolagunevaid jäätmeid saab ära anda Kullimäel

Nagu eelnevatel aastatel, nii on Kuressaare linnakodanikel ka tänavu võimalik biolagunevaid jäätmeid Kullimäele viia.

Linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri ütles Saarte Häälele, et ka sel aastal võetakse Kullimäe heitvetepuhasti territooriumil tasuta vastu kuivanud puulehti, mädanenud õunu, biolagunevaid toidujäätmeid, hekimaterjali ja muid orgaanilisi jäätmeid.

“Kui puulehti ja hekimaterjali võib Kullimäele viia tööpäeviti kell 8–17, siis on palve, et õunu, biolagunevaid toidujäätmeid ja muid orgaanilisi jäätmeid, mis lähevad biogaasi tootmiseks, viidaks ära kolmapäeviti. Kellaajad on samad,” lisas Saluri. “Tingimata tuleks ette helistada telefonil 53 887 707 (Urmas Metsamaa).”
Mingil juhul ei tohi Kullimäele viia jämedamat puitu ja muud mittekomposteeruvat materjali.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)