Natali Väli avas Kuressaares oma juuksurisalongi (14)

Natali Väli avas Kuressaares oma juuksurisalongi

KLIENTIDE OOTEL: “Ma naudin seda tööd ja mulle meeldib inimesi ilusaks teha,” kinnitab oma juuksurisalongi avanud Natali Väli. Foto: Egon Ligi

Kuressaares Lossi tänaval on avatud väike salong, mille omanik Natali Väli pakub juuksuriteenust kogu perele.

“Aeg on edasi minna. Tahaksin inimestele pakkuda sellist privaatset ja individuaalset teenindamist ning viia neid sellest suurest lärmist eemale, mis on suurtes salongides, ja see on hea võimalus,” põhjendas kümmekond aastat, neist viimased neli salongis Kuldne Juus juuksurina töötanud Natali oma salongi avamist. Ta lisas, et ise tegutsemine annab võimaluse olla ka paindlik, mis on tema sõnul väikeses salongis väga tähtis. “Avatud on salong nii, kuidas inimestele sobib. Kui vaja, tulen hommikul varem, teinekord olen õhtul kauem,” rääkis ta.

Natali märkis, et talle meeldib olla teenindaja. “Ma lihtsalt naudin seda tööd ja mulle meeldib inimesi ilusaks teha,” kinnitas ta.
Küsimusele, kuidas tal on plaanis konkurentidest eristuda, vastas Natali, et konkurents viib edasi. “Kõigile niikuinii meeldida ei saa, aga tahaks, et klient tuleb ja võtab enda jaoks aega. Pakun talle tassikese kohvi ja on ka võimalus lugeda ajalehte nii kaua, kui tegelen tema soenguga,” selgitas Natali, lisades, et kuna ümberringi on vaikne, siis on see ka koht, kus saab lihtsalt aega maha võtta.

“Küll vaikselt käima läheb. Iga algus on raske,” arvas naine, kes oma sõnul on juuksuritööpisiku saanud samuti juuksurina töötavalt emalt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 735 korda, sh täna 1)