Eksitavaid fakte sisaldav ajaleheuudis võib tennisekeskuse ehituse peatada (12)

Eilses Saare maakonna päevalehes Meie Maa ilmunud artiklis rajatava Kuressaare tennisekeskuse kohta on asjaosaliste sõnul faktidega eksitud ja proovitud punuda olematuid intriige.

Staadioni 1 kinnistu hoonestusõiguse konkursi võitnud OÜ Saare Tennisekeskus omanike ringi kuuluv Vjatšeslav Leedo märkis, et pole välistatud, et halli üleüldse ei tulegi, kui hakatakse juba enne kopa maasse löömist lehes olematuid intriige punuma.

“Ma usun tõesti, et hall saab valmis ehitatud, aga ma ei saa midagi garanteerida, piisab mõnest tõrkest lehes. Kui see (tennisekeskus – toim) hakkab tekitama paksu verd, siis ma küsin, kas on seda üldse vaja,” vihjas Leedo eilsele Meie Maa artiklile, kus väidetakse, et uue keskusega koos luuakse ka uus tenniseklubi, mis omakorda olevat juba enne loomist pinnuks silmas seni Saaremaa mängijaid koondanud Sinneti klubi juhtidele, kelle nimesid leht ei avalikusta.

Leedo sõnul on artiklis esitatud faktid ebatäpsed. “Meie Maa vist kiirustab faktidega. Hetkel pole midagi kinnitatud ega midagi välistatud,” ütles Leedo Saarte Häälele, lükates ümber väite, nagu asuks keskuse juhatajana 1. septembrist tööle Aivi Auga, kes oli ka Meie Maa artikli põhiallikas. Leedo sõnul on konkurss keskuse juhataja kohale alles käimas.
“Kõigiga oleme rääkinud, aga lepinguid ju sõlmitud ei ole. Ei saa asju enne öelda, kui on vormistatud ja tehtud. Aivi on tubli kandidaat, see töökoht on pigem, kuidas öelda, administraatori ja tegevjuhi koht. Ma opereeriks ikka faktide, mitte oletuste ja läbirääkimiste seisus olevate asjadega,” lisas Leedo.

Kuna üks kandidaat on juba välja käidud, tundis Saarte Hääl huvi ka teiste võimalike kandidaatide vastu, kuid nende nimesid Leedo avalikustama ei soostunud. “Keegi ei taha ju, et pärast oleks kõigile teada, et “jah, ma käisin, aga näe, mind ei valitud”,” arvas ta.
Samuti ei saa Leedo sõnul öelda mingeid kindlaid tennisekeskuse valmimise kuupäevi. “See selgub, kui kõik küsimused on lahendatud, seal on finantseerimise küsimused ja projektiküsimused,” märkis ta. “Mul tekib üldse kahtlus, et kui hakkab “paks veri” tekkima, kas on siis mõtet tennisehalli teha ja paksu verd tekitada,” ütles Leedo.

Meie Maas tennisekeskuse uue juhatajana presenteeritud Aivi Auga ütles eile Saarte Häälele, et on täna rääkinud kõikide artiklis esindatud osapooltega ning tema sel teemal enam avalikult sõna võtta ei soovi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)