Juhtkiri: Magusam ööuni

Juhtkiri: Magusam ööuni

 

Ei teagi, mitmendat korda kirjutab Saarte Hääl oma juhtkirjas Kuressaare kultuurikeskuse parkla sulgemisest. Samas ei saa ka eitada, et see on linna üks sellesuviseid suuremaid probleeme ning Uue tänava elanikele öörahu tagamine on pikk protsess. Õigupoolest hakkas sealne rahvas lärmi üle kaebama juba palju varem, mitte vaid sel suvel.

Samamoodi küsisime eelmises selleteemalises juhtkirjas, kas parkla sulgemine paberil ja märkidega tähendab ka selle reaalset sulgemist. Tundub siiski, et asi toimib. Uue tänava elanikud ütlevad, et ööd on neil nüüd rahulikumad. Ja eks linnaisadel ole ka muretum unenägudesse süüvida. Selliseid tõdemisi võiks olla tihedamini. Et asjad saavad korda, kui väga tahta.

Selge on aga see, et Kuressaare ööklubide ümbruses öörahu tagamine ei ole sellega veel lõppenud. Kuuldavasti on klubide ümber elavatel inimestel veel veidi muresid. Parkla juhtumi valguses võib loota, et ka need saavad lahenduse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)