Kuressaare jahisadamas uppus mees (9)

Pühapäeva hilisõhtul leiti Kuressaare jahisadamast 60-aastase mehe surnukeha.

Saarte Hääle andmetel võis õnnetuse põhjustada südame seiskumine.
“Pühapäeval, 7. augustil tõid päästjad Kuressaare jahisadamas kaldale uppunud 60-aastase mehe surnukeha,” ütles Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Sirle Matt, lisades, et sündmuse asjaolude uurimisega tegeleb politsei.

“Hetkel antud juhtumi osas menetlust ei alustata, sest välise vaatluse põhjal võis öelda, et hukkunul puudusid välised vägivalla tundemärgid,” lausus politsei pressiesindaja Kristi Kais, selgitades, et kuna surnukeha on saadetud lahangule, siis saab kindla vastuse menetluse alustamise kohta anda alles pärast seda.
Portaali Saarlane.ee andmetel nähti Saaremaal elavat soomlast Ossit viimati päeval ujumas. Mehe surnukeha leiti jahisadama akvatooriumist, paadisilla kõrval asuvate jahtide vahelt.

“Ei tea, kuidas see õnnetus juhtus, mitte keegi ei tea,” ütles eile Saarte Häälele Kuressaare sadama kapten Oskar Jõgi. Ta oletas, et mees võis oma jahilt lihtsalt vette kukkuda. Jõgi sõnul hakkas meest otsima tema abikaasa.
Soome sisemaalt pärit Ossi tähistas tänavu oma 60. sünnipäeva. Ta on aastaid paadiga pikki mereretki teinud ning samapalju sõitnud ka jalgrattal ja suuskadel.

Paarikümne aasta jooksul, mis Ossi Saaremaal elas, oli ta siin omaks võetud, tema loodud autofirma Siimu Auto annab tööd mitmekümnele saarlasele ning mees on toetanud ka mitut ettevõtmist ja spordiüritust. Ta kuulus ka Abruka muuseumiseltsi ja aitas kaasa muuseumi ehitusele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)