Medalitega elluastujad – kuhu keegi astus?

Medalitega elluastujad – kuhu keegi astus?

POPULAARSEIM ÜLIKOOL: Tartu ülikooli astub tänavu üheksa saarlasest medalisti. Foto: Anna Põld

Lõputunnistus käes, pole sugugi lihtne muretult rannailma nautida, kui sügisesed plaanid täpselt läbimõeldud ei ole. Lisaks tulevad tele- ja raadiokanaleid pidi koju kimbutama koolitarvete reklaamid ning uudised ühiselamutubade kvaliteedi ja hinna suhtest ning pikkadest ootejärjekordadest, edastades ühemõttelise sõnumi: on otsustamise ja tegutsemise aeg!

Vähem kui kaks kuud tagasi avaldati ajalehtedes kõikide tublide koolilõpetajate nimed. Nüüd teeme põgusalt tutvust meie medalistidest elluastujate erialavalikutega ning uurime, missugused on noorte ootused elu parimateks aastateks – tudengiaastateks.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)