Üleskutse: Karja kihelkonna päeval räägitakse Leisi hariduselust

Tänavune Karja kihelkonna päev, mis saab teoks täna, on pühendatud Leisi hariduselu 160. aastapäevale.

Päev algab kell 11 Leisi kooli võimlas pallimängudega. Kell 14 koguneme vana koolimaja mälestuskivi juures, minnes sealt edasi kooli aulasse, kus haridusteemadel jätkavad Riina Sirg, Veiko Vihuri, Ilmo Seppel, Heino Väli, Anne Trei. Pärast seda toimub väitlus teemal “Gümnaasiumihariduse võimalikkus ja vajalikkus Leisis”, väitlejateks Mari Teesalu ja Tiit Põlluäär.
Tutvuda saab väljapanekutega ja renoveeritud koolimajaga. Osalejatele on kaetud ka kohvilaud.

Kell 17 algab kooli juurest valla taidlejate ja külaliste rongkäik lauluväljakule, kus saab teoks suviselt mõnus kontsert, osaleb üle 200 taidleja. Kontserdil astuvad üles Saaremaa ühendatud meeskoor, Kuressaare linnaorkester, Tallinna saarlaste segakoor, meesansambel Kuldne Õhtupäike Rae vallast, Järlepa naisrühm Anna Minna Raplamaalt, Taritu, Kihelkonna, Kaarma, Mustjala, Metsküla ja Karja segakoor, Metsküla mees-ansambel, Leisi kooli rahvatantsijad, Leisi naisrühm Sõlus, VäRKSsepad, Pärsama lasteaia mudilased ja naisansambel, memmede tantsurühm Muigud ja kõhutantsijad. Tunnustatakse Leisi valla heakorrakonkursi “Kena kodu 2011” võitjaid ja antakse üle Leisi vallavolikogu kultuuri- ja spordistipendium.

Kell 19 algab simman rahvaliku ansambliga Vanad Sõbrad.
Olete täna oodatud Leisi, et saada osa toredast päevast.

Aina Tomson
Leisi valla kultuurijuht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)