Teele Viira aitab Lümanda lasteaeda (7)

Lümanda lasteaia pere kutsub kõiki häid inimesi laupäeval Lümanda lasteaia õuel toimuvale heategevusõhtule, kus astub üles ka Eesti superstaarisaates kuulsust kogunud Lümanda lasteaia vilistlane Teele Viira.

“Kogu õhtu tulu läheb lasteaia mänguväljaku uuendamiseks,” ütles Lümanda Karu-Kati lasteaia hoolekogu liige Lilian Maastik, selgitades, et heategevusõhtul kogutud rahaga on plaanis renoveerida laste mänguväljak, mis on praegu väga nukras seisus, seal on vaid paar rauakolakat. Ettepanek ja mõte tuli Maastiku sõnul lasteaia juhatajalt.

Teele Viira oli Maastiku sõnul kohe nõus üritusel osalema ja Lümanda valla jaoks midagi head tegema. “Olin valmis aitama nõu ja jõuga,” ütles Teele Viira Saarte Häälele, lisades, et on väga tore oma küla ja lasteaia jaoks midagi head teha. “Heategevust peaks Eestis rohkem olema,” arvas Viira.
Korraldajate sõnul on heategevusõhtu üks väga vahva pereüritus ning sinna võivad tulla kõik inimesed.

Lastel on Maastiku kinnitusel seal veel eriti vahva, sest on võimalik meisterdada, teha näomaalinguid ja kohal on ka hobune, kes lapsi sõidutab, lisaks on veel üllatusi. Toimub ka heategevuslik kotilaat ning müügilettidelt võib leida lapsevanemate tehtud küpsetisi ja hoidiseid.
Kell 18 algab kontsert, kus lisaks Viirale esinevad lasteaialapsed, Lümanda noored ning Andres ja Elin Ots.

Heategevusõhtu Lümanda lasteaia õuel algab 6. augusti õhtul kell 17. Pileteid, mille hind algab 3 eurost, müüakse kohapeal, ning alla kümneaastased lapsed pääsevad peole tasuta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)