Tänavakorvpallis tuli meistriks Mändjala kämping

24 võistkonna osavõtul peetud maakonna meistrivõistlustel tänavakorvpallis jagati tiitleid mitmes vanuseklassis, ihaldatuima võidu sai Mändjala kämping Mario Paiste vedamisel.

Kõige nooremaid ehk kuni 14-aastaseid poisse oli seekord kohale tulnud neli võistkonda. Kogu päeva suutsid kõige küpsemat mängu näidata Orissaare Rookiese poisid, kes võitsid kõik mängud ning nende üleolek oli sedavõrd mäekõrgune, et kolme mängu peale suudeti nende korvi visata vaid neli punkti.

Veidi vanemate ehk 15–17-aastaste noormeeste turniirile eelregistreerus sel aastal neli võistkonda, aga kuna kaks poiste võistkonda ei jõudnud mängupäevaks platsile, siis selgitasid meistri kaks meeskonda omavahel. Poisid mängisid kolme võiduni. Mängudega 3 : 0 tuli Saaremaa meistriks aastal 2011 võistkond Snaiprid koosseisus Mihkel Kõbin (parim mängija), Joonas Jõgi ja Alvar Väli. Teise koha saavutas SWE-7 juniors kooseisus Siim Pildre, Edgar Vanin ja Kevin Kaljumäe.

Seeniorite 40+ vanuseklassis osales sel aastal kokku kolm meeskonda.
Finaal oli seenioritel põnev nagu alati, jagus pinget ja närvilisust lõpuvileni ja rohkemgi veel! Siiski suutsid härrad sõbralikult mängu lõpetada ning minimaalse vahega 9 : 8 tuli maakonna meistriks Pihtla meeskond kooseisus: Toomas Jalakas, Marco Kesküll (parim mängija) ja Hendo Väli. Hõbeda saanud Tesman 40+ mängis koosseisus Marko Nelis, Tõnis Leppik, Alar Sõnajalg ja Siim Hinsberg. Pronksine SO3K mängis koosseisus Andu Lõhmus, Toivo Armuand, Raivo Kaseorg ja Jaanus Vaga.
Meeste 18+ vanuseklassis oli kohal 14 võistkonda.

Veerandfinaalide ja poolfinaalide lõppedes olid ennast finaali mänginud meeskonnad Mändjala Kämping ning Pick and Roll. Pikk päev oli meestel seljataga ning väsimusega võideldes suutsid meeskonnad näidata võitluslikku, tasavägist ja põnevat mängu kuni lõpuvileni. Ning väga põneva finaali võitis aastal 2011 meeskond Mändjala Kämping seisuga 11 : 9.

Maakonna meistriteks tulid sel aastal Mario Paiste (parim mängija), Raigo Sooär, Ats Pildre ja Siim Hiie. Teise koha saavutas Pick and Roll koosseisus Rene Kiil, Janar Rahumeel, Indrek Õunpuu ja Kaarel Koppel.
Kolmanda koha suutis alles lisaajal võita meeskond Leisi koosseisus Alar Sõnajalg, Tõnis Leppik, Marko Mägi, Marko Nelis. Neljandaks jäi sel aastal võistkond Elering koosseisus Martin Haug, Reigo Haug, Mihkel Lember, Tauri Arnus.

MTÜ Saaremaa korvpall

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 73 korda, sh täna 1)