Saaremaa Openi võitis tšiillane

Nädal aega Kuressaare tenniseväljakutel toimunud 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga Tele2 Saaremaa Open turniiri võitis Tšiili mängija Hans Podlipnik Castillo. Turniiri viienda asetusega mängija sai finaalis jagu 1 : 6, 6 : 2, 6 : 0 slovakist Josef Kovalikust, kes oli turniiril asetatud kuuendana. Tšiili mängija oli poolfinaalis võitnud turniiri esimese asetusega prantslase Alex Michoni ja Kovalik omakorda lätlase Andis Juska.

Pühapäevane finaal oli täis draamat ja äärmuseid. Kohtumist alustas selgelt paremini Kovalik, kes surus oma ründava mängu Podlipnik Castillole peale ning dikteeris kõiki pallivahetusi, võites kiirelt avaseti 6 : 1, vahendab tennis.ee .

Teist setti jõuti mängida seisuni 1 : 1, mil mäng katkestati vihma tõttu. Ligi pool tundi kestnud vihmapaus mõjus paremini Tšiili mängijale, kes hakkas tegutsema ründavamalt ja enesekindlamalt ning murdis seisul 2 : 1 Kovaliku servi. Podlipnik Castillo hoidis saadud initsiatiivi ka järgnevates geimides ning võitis teise seti tulemusega 6 : 2.

Otsustav sett kuulus juba täielikult Podlipnik Castillole, kes mängis peaaegu veatut tennist, viies sellega vastase endast välja. Kovalik ei suutnudki enam mängu tagasi tulla ning Podlipnik Castillo lõpetas kolmanda seti seisuga 6 : 0.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)