Tänak näitab Soomes head minekut

Soomes toimuval autoralli MM-etapil langes Ott Tänak eilse kolmanda ja üldse seitsmenda kiiruskatse järel SWRC arvestuses teisele kohale, üldarvestuses oli eestlane lehe trükkimineku ajaks kuues.

SWRC arvestuses on liidriks soomlane Juha Hänninen, kellele Tänak suutis seitsmenda katsega taas natuke läheneda ja kaotab talle nüüd 5,8 sekundiga. Üldarvestuses hoiab esikohta prantslane Sebastien Loeb, kirjutas postimees.ee .

Koos Kuldar Sikuga Fordil kihutav Tänak juhtis kuni viienda kiiruskatseni. Pärast neljandat kiiruskatset sõnas Tänak, et paar viga, mis kohe alguses sisse tulid, sundisid teda veidi hoogu maha võtma. “Kohe alguses tulid mõned vead sisse, seetõttu lasin vähe kergemalt,” ütles Tänak ralliraadiole. “Järgmised katsed peaksid olema minu jaoks mugavamad, midagi hullu ei ole.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)