Väikelaevaehituse kompetentsikeskuse arhitekt teada (7)

Väikelaevaehituse kompetentsikeskuse arhitekt teada

 

Eile kuulutati TTÜ Kuressaare kolledžis välja kompetentsikeskuse katsebasseini ja laborite hoone arhitektuurikonkursi võidutööde autorid.

Parimaks tunnistati Kalle Komissarovi võistlustöö “Vennad”, mis eristus teistest esitatud töödest lihtsa vormi ning kompaktse ja ratsionaalse lahenduse poolest. Võidutöö autoritega alustatakse läbirääkimisi kompetentsikeskuse ehitusprojekti koostamiseks.

Konkursile laekus kokku 11 tööd. Parimaks tunnistatud töö autorid on Kalle Komissarov, Mari Hunt, Kadri Klementi ja Aet Ader. Väikelaevaehituse kompetentsikeskuse mudelkatsebassein ja laborihoone hakkavad asuma Rootsi ja Komandandi tänava nurgal.

Alates neljapäevast, 28. juulist saab auhinnatud töödega tutvuda TTÜ Kuressaare kolledži ja Kuressaare linnavalitsuse koduleheküljel, augustis on võidutööd väljas ka Kuressaare kultuurikeskuse fuajees.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 66 korda, sh täna 1)