XV Õlletoober pakkus kvantiteedi asemel kvaliteeti (1)

XV Õlletoober pakkus kvantiteedi asemel kvaliteeti

RAJU ROKK: Dingo mängis täiega ja professionaalselt. Kohal oli muide suur hulk fänne ka Soomest.

Tänavune Õlletoober oli teistsugune mitmest aspektist: esimest korda korraldati festival väljaspool Leisit ja Oitme kadakast karjamaad ning esimest korda olid esinejateks ilmakuulsad Saragossa Band ja Dingo.

Tõsi, Suure Tõllu puhkekülla nii palju inimesi millegipärast ei tulnud kui eelnevatel aastatel Leisi valla kadakate vahele, kuid need, kes kohal olid, pettuma ei pidanud.

Muide, ehk on märk tasemest seegi, et meie oma õllefestival oli inimestel meelel ja keelel veel sel nädalal ja ei kusagil mujal kui ooperietenduste vaheajal. Eriliselt kiideti Saragossa Bandi, mis oli “nii hea, et täitsa lõpp” ning millesarnast tänased keskealised polnud veel varem kuulnud.

Ja ega tõesti ole tavaline pilt, et kuldses keskeas soliidsed härrasmehed ja prouad tormavad lava ette fännama – näppu viskama, kaasa laulma, tantsima ja plaksutama. Ja tõsi ta on, et Saragossa Band pakkus läbi aegade parimat etteastet, mida saarlaste silmad on kunagi näinud.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)