Hilinenud lennuk jättis minister Rein Langi ooperigalast ilma (7)

Neljapäeval Tallinnast Kuressaarde lendama pidanud Estonian Airi lennuk jõudis sihtpunkti nii palju hiljem, et kultuuriminister Rein Lang jõudis ooperigalale alles etenduse lõpuks.

”See on nagu selline Murphy seadus – kui sul on kiire, siis lennuk ei lenda,” sõnas Rein Lang Saarte Häälele. Eile ta enam ettevõtte peale pahane ei olnud ning lisas, et tehnilisi probleeme võib ju ikka ette tulla ja Estonian Airile väga harja hakata oleks samuti vale.

”Pidin eile käima Tallinnas peaministrit asendamas ja ainuke võimalus lennata on ju hommikul ja õhtul,” rääkis Lang, selgitades, et tagasi Kuressaarde lennates juhtus startimisel midagi lennuki telikuga ning seetõttu ei julgetud sellega õhku tõusta.

Estonian Air asendas lennuki teisega ning hakkas seejärel sellele meeskonda peale komplekteerima. ”Lennuühendus on üsna kehvake,” tõdes Lang, samas rõõmustades, et on hea, et nad ikka üldse neljapäeval kohale said.

”Lend hilines üle kolme tunni lennuki ja meeskonna vahetamise tõttu (tingituna tehnilistest põhjustest),” selgitas Estonian Airi meediaesindaja Ilona Eskelinen Saarte Häälele, lisades, et Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)