Üleskutse: Merepäevadel toimub “Meremälukas”!

Need, kel kuumal suveajal soovi ajugümnastikaga tegeleda, saavad Kuressaare XV merepäevadel võtta osa merepäevade viktoriinist “Meremälukas”. Laupäeval, 6. augustil kell 13 on suurde merepäevade telki Raiekivi säärel oodatud kuni neljaliikmelised meeskonnad, kel tuleb vastata Eesti mere ja rannakultuuriga seotud küsimustele.

Mälumängu ülesandeid ja küsimusi aitab koostada Saare maakonna keskraamatukogu ja Saaremaa merekultuuri selts. “Meremäluka” teemadeks on rannaelu, rannarahvas, merekirjandus, saarte merendus, mereajalugu, meretransport, sadamad jne. Oodatud on erinevad sõpruskonnad, perekonnad, mees- ja naiskonnad, laevapered, suguvõsade võistkonnad, firmade esindused, ühesõnaga – kõik huvilised. Maksimaalselt saab tiimis olla neli liiget, kuid võib tulla ka üksi, kahe- või kolmekesi. Oma võistkonna saab “Meremälukale” registreerida e-postil liilia.virves@kuressaare.ee .

Parimaid vastajaid ootavad keskraamatukogu ja merepäevade korraldajate välja pandud auhinnad! Mälumängu aitab läbi viia Kuressaare merepäevade päevajuht Peep Raun. Üritust korraldab Saare maakonna keskraamatukogu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)