Fekaalimasin rammis sõiduauto vastu posti (6)

Fekaalimasin rammis sõiduauto vastu posti

ÕNNETUS: Teelt välja rammitud Ford Mondeo kõrval vedeleb posti otsast alla kukkunud lamp. “Hea, et keegi sellega pihta ei saanud,” oli noormees õnnelik, et raske valgusti ei purustanud auto katust ega vigastanud teda.
Foto: Peeter Kukk

Laupäeval, 16. juulil kella 13 ajal ei andnud Roomassaare poolt lähenev fekaaliveo teenust pakkuv masin Marientali ringteel teed peateel liikunud Ford Mondeole ning põrutas sõidukile külje pealt sisse. Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus sõiduauto teelt välja ja vastu laternaposti. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

“Tuli külje pealt sisse ja lükkas teelt välja,” ütles Saarte Häälele sõiduauto roolis olnud noormees, lisades, et on rõõmus, et õnnetuses vigastada ei saanud. Noormees tuli Kuressaare kesklinna poolt mööda Pihtla teed ja tahtis Marientali ringteel hakata sõitma Pihtla poole.

“Ma veel arvasin, et jõuan ilusti ära pöörata, sest olin just ringteelt maha sõitmas,” mainis noormees, kes ise oli fekaaliveoautot märganud, selle juht aga teda vist mitte. Roomassaare poolt tulnud fekaaliveomasin sõitis peateel liikunud Fordi parempoolsesse külge, lükkas Fordi teelt välja vastu tänavavalgustusposti, purustades ka auto teisel poolel asuva ukse. Mõni hetk pärast avariid kukkus kõrgelt posti otsast alla ka lamp ja purunes juhi ukse kõrval kildudeks.

Sündmuskohale tulnud politsei tuvastas, et mõlemad juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Juhtumiga tegeleb edasi kindlustus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)