Alkoholiga liialdajad andsid politseile tööd

Sel nädalavahetusel Saaremaal toimunud Õlletoober 2011 möödus politseile töiselt, samas ilma raskemate sündmusteta.

Erinevate väljakutsetega pöörduti politsei poole 65 korral, millest enamik olid seotud alkoholi liigtarbimisega. Väärtegusid registreeriti maakonnas nädalavahetusel kokku 82 ning kriminaalmenetlusi alustati kolmel korral. Kiiruseületajaid tabati 17 ning kainenemisele toimetati viis isikut.

Kuressaare politseijaoskonna juht Kaido Vahter sõnas, et politsei pani suuremat rõhku liiklusjärelevalve ja avaliku korra tagamisele. Jaoskonna juhil oli hea meel tõdeda, et maakonna teedel ei juhtunud ühtki kannatanutega liiklusõnnetust, kuid halvaks pooleks oli see, et üle tuhande kontrollitud mootorsõidukijuhist oli alkoholiga patustanud 11 juhti. 
Kaido Vahter edastab tänusõnad kõikidele Saaremaa külalistele kui ka saarlastele endile mõistva suhtumise eest ning soovib turvalist sooja suve.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)