Miss Estonia 2011 Madli Vilsar: usun, et missindus tõuseb tuhast (1)

Miss Estonia 2011 Madli Vilsar: usun, et missindus tõuseb tuhast

IMESTAB NEGATIIVSUSE ÜLE: “Kogu ajaloo vältel on maailmas ilu tähtsustatud ning pean riigi esindamist auküsimuseks, seepärast ka imestan, miks on Eestis missindusse pigem negatiivne suhtumine,” ütleb Madli Vilsar (vasakul) teda usutlevale Saarte Hääle suvereporterile Anna Põllule.
Foto: Peeter Kukk

Miss Estonia 2011, saarlanna Madli Vilsar on saanud pea kolm nädalat tunda nii Eesti esikaunitariks olemise võlusid kui ka selle kibedamaid pooli. Siiski on neiu suutnud vastu pidada üleöö saadud tähelepanulainele ning soostus ka Saarte Häälele natuke pikemalt oma tegemistest ja mõtetest rääkima, lähtudes järjekindlalt põhimõttest, et missiks olemine ei ole lihtsalt ainult ilus olemine.

Möödunud on kolm nädalat peadpööritavast sündmusest, mis 20-aastase neiu argipäevad paljuski muutsid. “Kolme nädala jooksul olen ma olnud mina ise, miss Estonia, iseenda mänedžer, täiskohaga tööl ja üritanud veel kolida ja remonti teha,” lausub Madli, lisades, et siiamaani on ta õlule langenud koormat hästi talunud ja peab ennast tugevaks isiksuseks. Suurt tuge missielu argipäevas pakuvad Eesti Miss Estonia 2009 Diana Arno ning pereliikmed.

“Hindan väga elementaarset toetust,” ütleb Madli. Pere, sõprade ja tuttavate tuge peab neiu loomulikuks ning sõnab, et ilma nendeta ei saaks ta üldse hakkama. Nii kaua, kui näeb lootuskiirena kõiki neid inimesi, kes kas või hea sõnaga toetavad, ei kao kaunitari ind niipea.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 97 korda, sh täna 1)