Maavanema kohusetäitjaks saab Jaan Leivategija

Kahe nädala pärast ametist lahkuva Saare maavanema Toomas Kasemaa asendajaks uue maavanema tulekuni saab maasekretär Jaan Leivategija. Sellise otsuse tegi regionaalminister Siim-Valmar Kiisler.

Toomas Kasemaa ütles Saarte Häälele, et tegi ministrile sellise ettepaneku seepärast, et maasekretär asendab maavanemat ka siis, kui too on puhkusel või lähetuses.

Kes saab uueks maavanemaks, seda veel teada ei ole. Palju on räägitud Kaido Kaasiku kandidatuurist, kuid maavanema kandidaati esitav minister Kiisler ütles BNS-ile, et uut kandidaati hetkel veel ei ole.

Valitsus nimetas Toomas Kasemaa Saare maavanemaks 2006. aasta juulis ning ta asus oma ametikohuseid täitma sama aasta 24. juulil. Enne maavanemaks saamist töötas Kasemaa siseministeeriumi piirivalvepoliitika büroo juhataja kohusetäitjana. Maavanemaks saades Kasemaa erakonda ei kuulunud, kuid 2006. aasta novembris astus ta Reformierakonda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)