Kuressaares said üksi elavad pensionärid toiduabi (1)

Kuressaares said üksi elavad pensionärid toiduabi

NOORED AITAVAD EAKAID: Makaronikuhilaid aitasid soovijatele kätte jagada Kris, Kevin, Kervin ja Andrus.
Foto: Egon Ligi

Eile jagas Kuressaare linn abivajajatele taas kord kuivaineid. Seekord olid kaerahelveste ja makaronide järele kutsutud üksinda elavad pensionärid.

Endise Ringtee kaubakeskuse taga asuvatest garaažidest omale toitu autosse vedanud Lembit leidis, et tegemist on väga tänuväärse üritusega. “Suur au neile, kes selle eest hoolt kannavad,” ütles Lembit. Pension on ju väike. Kuna ka lapselaps elab koos Lembituga ja käib koolis, on ka rohkem sööki vaja.

Toidu jagamisel silma peal hoidnud Kuressaare sotsiaaltöö abilinnapea Argo Kirsi sõnul oli hommikul abisoovijatest lausa järjekord tekkinud. Kirsi kinnitusel ei jää toidust ilma keegi, kes seda tahab. Linnal on olemas ka väike reserv, mis on talve jaoks kokku hoitud, mistõttu ei ole päris kõiki toidupakke jagamisele välja pandud. Kirs ütles, et inimesed on huvi tundnud näiteks ka jahu järele. Seekord seda pakkuda ei saanud, küll aga on seda veel reservis olemas.

Linnavalitsuse poolt jagatud toiduabi on saarlasteni jõudnud läbi Euroopa Liidu ja Punase Risti programmide.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)