Ott Aardam: Tahaksin Tallinna tööd kodusaarel teha

Ott Aardam: Tahaksin Tallinna tööd kodusaarel teha

Ott Aardam “Tuulesaarte” Mariusena. “Tuulesaari” mängib Theatrum Hiiumaal Tahkuna tuletorni all 4., 5., 6., 11., 12. ja 13. augustil. Hanno Luukas

On keeruline oletada, milline on inimene, kelle igapäevatöö on kehastada teisi inimesi ning elada laval võõraid elusid. Millegipärast on näitlejatest tekkinud ettekujutus, et tegu on ekstravertsete, vahel lausa ebastabiilsete, hulljulgete inimestega, keda sunnib lavale kuulsusejanu ja tähelepanuvajadus. Saaremaa mees ja tuntud eesti näitleja Ott Aardam vastandub sellisele näitleja stereotüübile mitmeski punktis.

Kohtume Otiga vaikses Tallinna vanalinna kohvikus ja alustame juttu sellest, kui tihti Ott Saaremaale satub. “Hästi palju sõltub sellest, kui kiire periood on, aga kui tekib pikemaid auke, siis ma ikka lähen. Ma teen seal kõiki selliseid asju, mida ma siin Tallinnas teha ei saa. Käin isa ja vennaga kalal või teen puutööd,” selgitab Ott, kes pidas eile oma 31. sünnipäeva.

Koolipoisist näitlejaks

Kui Ott oli alles käima õppinud, meeldis talle jalalt jalale tatsuda ning tema vanaisa arvanud, et poisist saab kirikus orelitallaja, aga näitlejatulevikku ei osanud Otile tol hetkel veel keegi pakkuda.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 63 korda, sh täna 1)