Saarte mängud: kuld võrkpallinaistele

Esimeses geimis kulges mäng üsna võrdselt, kuid Fääri saarte naiskond suutis lõpuks võtta võidu. Teine geim kulges saarlaste ülekaaluga ning Fääridel ei olnud võimu rohkem kui 15 punktiks. Kolmas geim oli taas vastupidine ja võit läks Fääri saartele 25 : 17.

Neljandas geimis olid saarlased leidnud uue hingamise ja suutsid vastaseid hoida vaid 10 punkti peal. Otsustavas geimis läksid saarlased juhtima, ent fäärlased ei kavatsenudki alla anda. Saarlastel oli ka kaks matšpalli, kuid realiseerida suudeti alles kolmas.
Eelmiste mängude finaalis saadud kaotus revanšeeriti viimase geimi võiduga 15 : 13. Saarlaste treener Siina Sillart ütles kohe pärast mängu, et otsustavaks sai pallingu vastuvõtt. Kui see tööle saadi, tulid ka võidud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)