Saarlane läheb ilmakuulsale purjekale praktikale

Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi merendusklassi õpilane Mark-Erich Viskus on praktikal maailmakuulsal õppelaeval Krusenstern. Seda rahvusvahelise meeskonnaga purjelaeva peetakse üheks maailma kaunimaks laevaks.

Eesti mereakadeemia merekooli infoosakonna juhataja Sirje Medell ütles Saarte Häälele, et maailmakuulsal purjelaeval praktikavõimaluse saamine õnnestus sel aastal väga suurte läbirääkimiste tulemusena. Kokku valiti praktikale kaheksa õpilast ja üks õppekorraldaja. Õpilaste, sh Mark-Erich Viskuse väljavalimisel hinnati noorte motiveeritust ja arvestati saadud soovitusi.

Krusenstern väljub 10. juulil Saksamaalt Warnemündest ja teeb 15. juulil “Tallinn – Kultuuripealinn 2011” raames peatuse Tallinna sadamas, kus maabuvad ka merekooli õpilased.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)