Lihtne küsimus

Linn lubas aasta tagasi paigaldada koerte väljaheidete jaoks prügikastid. Mis sellest plaanist saanud on?

Abilinnapea Kalle Koov: Tõepoolest pidasime plaani ning ostsime isegi prügikastid ära, kuid… jätsime neile koera, et mitte öelda koerakaka märgi peale joonistamata põhjusel, et koeraomanik pargis või linnaruumi muus osas oma lemmiklooma järel koristades soovib ju võimalikult kiiresti kotist kakaga vabaneda.

Ta paneb selle ju niikuinii esimesse ettejuhtuvasse prügikasti. Milleks oodata ringi lõppu kuskil pargi väravas?! Seda enam et prügikoristusel läinuks ka koerakakaga kilekott segaolmejäätmete koosseisus ladestamisele. Seda kuidagi taaskasutada ju ei saa! Või saab?
Seetõttu loobusime spetsiaalsete “kakakastide” paigaldamisest ning paigaldasime need prügikastid (10 tk) tavaliste prügikastidena linnaruumi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)