Lugeja kiri: Tantsuproovist (1)

Hei hopsti teisest Eesti otsast! Siinpool raporteerivad saarlased tantsupeo proovidest. Ilm on traditsiooniliselt palav ja päike kõrvetab kõikide ninasid-kõrvasid-põskesid ning muid kehaosi. Päikesekreemi kulub ühe inimese peale rohkem kui tavaliselt ühe suve jooksul keskmise suurusega perel.

Nii mõneski rühmas on tekkinud suuremal või vähemal määral pingeid nii enda kui ka teiste rühmadega, kuid hea tuju on kiire tagasi tulema ning kõik on jälle OK. 
Kuna treeningupäevad on pikad ja kurnavad, on hea toit iga tantsija jaoks väga oluline. Pulsikella kohaselt kulub meil päevas keskmiselt 2400 kalorit, mis tähendab vähemalt 4,5 šokolaaditahvlit.
Suured tänusõnad kokkadele, kes täidavad meite kõhtusid maitsvate toitudega – erinevad supid, maitsvad makaronid hakkliha, puljongi ja muude maitsvate lisanditega.

Pole head ilma halvata ning ka siin oldud päevade jooksul ei ole kõik 100% planeeritult möödunud. Tänavusel aastal on nii mitmelgi käepaelad katki läinud ning seetõttu ka ära kadunud. Muidu ei oleks sellega ju suurt probleemi, kuid ilma paelata ei lasta inimesi proovidesse ning ka tantsupeole pääsemine on sel juhul võimatu.
Õnneks on korraldajad väga mõistvad ja kõiksugu probleemid leiavad üsna kiirelt lahenduse.

Kutsume üles kõiki, kellele veel pileteid jätkub, vaatama tantsupeo “Maa ja ilm” etendusi, sest tantsud ja nende joonised on midagi, mis on vaatamist väärt.
Siinkohal me tänaksime kõiki, kes on võimaldanud meil osa võtta sellest toredast nädalast, mis Märt Agu sõnul juba ise ongi üks suur pidu. Lubame anda endast parima, et joonised ja tantsud õnnestuksid ning teil, kallid vanemad, vanavanemad, sugulased, sõbrad ja muidu tuttavad, oleks meeldejääv tantsupidu Tallinnas kohapeal või televiisori vahendusel.

Piret Spitson

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)