Paasist sai kolmekordne medalist

Kergejõustikuprogrammis kõiki raskemaid raudesemeid tõukav ja heitev Genro Paas sai mängude kolmandal päeval ka kolmanda medali. Seekord tõi tulemus 43.59 pronksi kettaheites. Enne seda on Paasil nendelt mängudelt juba olemas hõbe kuulitõukes ja pronks vasaraheites.

“Tegin oma tavalise tulemuse ära, hooaja mark on natukese parem,” ütles Paas. “Ilm oli ilus, tuul oli soodne.”
Eesmärgiks oli Paas endale seadnud 45 meetrit, kuid sellest jäi veidi puudu. Hõbeda kaotas ta 20 sentimeetriga. “Viimase katse tulemus oli pikem, aga astusin napilt joone peale,” märkis ta. Samas oli ka jälitajaid palju. Paasiga sama meetri sisse heitis neli meest.

Kas kahe aasta pärast Bermudal on taas kavas võita kolm medalit, seda Paas lubama ei rutanud. Oma sõnul on tal nüüd kõikidelt aladelt medal olemas. “Loodan, et vasarat teen,” sõnas ta vaid.
Kergejõustikus tuli ka medal 110 meetri tõkkejooksus. Raigo Saare tulemus 15,17 andis samuti pronksi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)