Kuursaali terrassil alustab augustis öökino

Sumedatel augustiöödel on tänavu kõigil suurematel ja väiksematel filmisõpradel põhjust rõõmustada. Nimelt näidatakse 10. augustist 13. augustini Kuressaare kuursaali terrassil öösiti filme.

Öökino korraldaja Anu Lilp ütles Saarte Häälele, et kinoseansid algavad igal õhtul kella kümne paiku ehk siis, kui on juba piisavalt pime, et ettevõtmist saaks ikkagi öökinoks nimetada. Kolmapäeva ja neljapäeva hilisõhtul on kavas üks seanss, reedel ja laupäeval aga kummalgi ööl kaks seanssi. “Seega on neil öödel ka päris südaöine seanss,” sõnas Lilp.

Kuressaare öökinos saab korraldaja sõnul näha viimastel aastatel Tallinnas Sõpruse kinos linastunud väärtfilme. “Kõik on värsked filmid, mis valminud viimaste aastate jooksul ja üle maailma filmifestivalidel tuntuks saanud,” kinnitas Anu Lilp. Avapäeval näidatakse öökinos näiteks Cannes’i filmifestivalil pärjatud “Päris koopiat” (“Certified copy”), kus peaosas prantsuse näitlejatar Juliette Binoche.

Täieliku öökino kava leiavad filmisõbrad Saarte Häälest hiljemalt augusti alguses. Piletid on saadaval kohapeal enne seansside algust ning korraldaja Anu Lilbi kinnitusel on need kõigile taskukohase hinnaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)