Turvamehed tabasid kotivarga (2)

Diva ööklubi tähelepanelikud turvamehed pidasid ööl vastu pühapäeva kinni soomlase, kes oli varastanud ühe daami käekoti. Vaatamata sellele, et mees osutas vastupanu ja üritas ka politsei eest põgeneda, pidasid turvamehed varga kinni ja politsei toimetas mehe minema.

Saarte Hääle andmetel ei ole Diva ööklubis juba kaks aastat ühtegi vargust olnud. Seegi kord sai käekoti omanik oma vara tänu turvameestele tagasi.

“Kui mehel on naiste käekott ja ta käitub imelikult, siis äratab ta kahtlust,” ütles Saar-te Häälele eile Diva turvatöötajate esindaja, selgitades, et turvatöötaja kogenud silm märkas midagi kahtlast ning ta otsustas asja kontrollida. Turvamehed helistasid kohale politsei ja hoidsid varast seni kinni. Politsei saabudes osutas näpumees aga vastupanu ja pani jooksu. Turvamehed võtsid ta siiski kinni ning mees toimetati politsei autosse ja viidi jaoskonda.

Käekoti omanikule anti kott tagasi, naine ise sai selle varastamisest teada alles siis, kui turvamees tema vara tagastas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)