Saarte Viss peab laienemisplaane

Kolmapäeval 17. korda toimunud kaunimate visside konkurss Saarte Viss võib edaspidi muutuda mõne suurema ürituse osaks.

Vissivõistluse Saarte Viss organiseerija, Eesti tõuloomakasvatajate ühistu konsulendi Aive Sonetsi sõnul on loomakasvatajate suurenev huvi vissikonkursist-näitusest osa võtmise vastu pannud korraldajad mõtlema, et edaspidi võiks vissinäituse panna kokku mõne suurema üritusega nagu näiteks Saare maapäevad. “See oleks iseenesest siuke uhke mõte,” märkis Aive Sonets. “Mingeid tärmineid ei oska öelda, aga töötame selle nimel,” lisas ta.

Et tagada suurem loomakasvatust propageeriv efekt, võiks edaspidi väljanäitusele tuua ka meie loomakasvatajate lihaveised, lambad, sead ja hobused. “Rääkisin just lambakasvatajatega ja nad olid selle mõttega täiesti päri,” ütles Aive Sonets. Näiteks igal sügisel Tartumaal toimuval Ülenurme sügislaadal saavad inimesed näha erinevaid tõuloomi ja -linde ning üritus on linnainimeste hulgas väga populaarne.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)