Saarte mängudel on lippur Hindrek Pulk

Järgmisel laupäeval kannab Wighti saarel Saarte mängude avatseremoonial Saaremaa lippu võrkpallur Hindrek Pulk. Nii otsustasid mängudel osalevate sportlaste alade esindajad.

 Traditsioonilisel veetseremoonial laseb Saaremaa vee ühisanumasse aga korvpallur Timo Eichfuss. Mõlemad sportlased on omal alal Eesti eelmise hooaja meistrid ja kindlasti ka Saaremaa meeskondade esinumbrid.

Saarte mängude avatseremoonia toimub 25. juuni õhtul Ryde’i linnas enam kui 3000 sportlase osavõtul. Mängud avab legendaarne jooksja, olümpiavõitja lord Sebastian Coe. Lord on ühtlasi ka 2012. aasta Londoni olümpia korralduskomitee esimees.

Saaremaa koondis alustab teekonda mängudele laupäeva hommikul kell 4.15 Kuressaare bussijaamast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)