Egon Ligi võitleb narkomaania vastu piltidega (lisatud video!)

Egon Ligi võitleb narkomaania vastu piltidega (lisatud video!)

Foto: Sander Ilvest

Saarte Hääle fotograaf Egon Ligi avas Kuressaare bussiparkla majas Kitzbergi 2A oma viienda näituse “Narkovastasus-fotoseeriad”. Seekordne püsinäitus propageerib narkovaba eluviisi.

“Idee autor on Blue Super Segway tegevdirektor Rain Aduson, kes rendib seda maja Seg-way kontori ja laenutuskohana. Kuna seal on korralik piletiga WC, mida valgustavad sinised neoonlambid, arvas Rain, et võiks ka narkoteemalise fotonäituse üles panna,” rääkis Egon. Fotodel kujutavad pildistatud modellid narkomaane, kes end kas alles süstivad või on juba pilves.

Pilte suuruses 60x 40 cm on üleval 11. Praeguste plaanide kohaselt jääb Egon Ligi väljapanek Kitzbergi 2A majja üles püsinäitusena. Egoni sõnul võiksid tema näitust vaadata kõik, “keda loodus kutsub”. Näitust näeb veebis ka Egoni kodulehel www.egonligi.com/narko .

Fotograafi tänusõnad kuuluvad idee autorile ja toetajale Rainile ning modellidele Marisele, Priidule, Eliisele, Karenale, Agnele, Urmetile, Sandrile, Kaile, Lillile, Piretile ja Kadrile.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 116 korda, sh täna 1)