Võõra jalgrattaga sõit läks kalliks maksma (1)

Kuressaare kohtumajas tunnistati kuriteos süüdi 20-aastane Silver, kes võttis 1. juunil omavoliliselt võõra jalgratta ja sõitis sellega jõe äärde, ning mõisteti talle rahaline karistus.

Kohus tunnistas varem kriminaalkorras karistamata Silveri süüdi võõra asja omavolilises kasutamises ja karistas teda 224 euro suuruse rahalise karistusega, mis tuleb noormehel tasuda ositi kümne kuu jooksul.

Süüdistuse järgi võttis Silver tänavu 1. juunil ajavahemikus kell 10.30–10.57 omaniku loata Salme alevikus Sõrve maantee 10 asuva Salme kaupluse juurest jalgratta Electra Amsterdam Classic (väärtus 500 eurot). Silver sõitis jalgrattaga kaupluse juurest jõe äärde ja jättis ratta sinna. Lisaks karistusele tuleb Silveril menetluskuluna tasuda 208.52 eurot sundraha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)