Võhmal pöörasid naabrid tülli (VIDEO) (14)

Võhmal pöörasid naabrid tülli (VIDEO)

PADA SÕIMAB KATELT? Võhma tülis süüdistavad mõlemad osapooled teineteist, lõppu ei paista vaidlustel lähiajal tulevat.
Foto: Repro

Mustjala vallas Võhma külas on naabrid omavahel lootusetult tülli pööranud. Noored süüdistavad vanemat naabrinaist vägivallatsemises. Too omakorda kinnitab, et noored mõnitavad ja provotseerivad teda päevast päeva.

“Me ei julge oma hoovis isegi enam käia,” rääkis Saarte Häälele Võhma külas elav Aire, kelle sõnul oli tema täiskasvanud tütart küla vahel lausa rünnatud. Selle kohta on Youtube.com’i üles pandud ka video. Aire kinnitas, et tema kaks naabrinaist on ohtlikud ning üks nendest norib pidevalt purjuspäi tüli ja jalutab, kirves käes, ringi.

Youtube’i videos on näha, kuidas mööda teed tuleb noor naine lapsevankriga ja hüüab: “Naerata!” Seejärel hakkab Heli-nimeline naine kätega vehkima. Viimaks lööb Heli noort naist vastu nägu. “Te jäite väga hästi filmi peale,” hüüab kaamerat hoidnud noorik kätega vehkivale Helile. Seejärel on ekraanil näha, kuidas Heli omakorda noore naise löögist pikali kukub. Siis video katkeb.

Saarte Häälega vestelnud Heli kinnitas, et ei ole kedagi lööma läinud, vaid üritas takistada enda filmimist. Tema rünnakule olevat aga eelnenud hoopis noorte terror. “Nad ronisid üle aia, tatistasid ja pildusid kividega,” räägib Heli, lisades, et on hädas ega teagi, mis rohi mõnitavate ja sõimlevate noorte vastu aitaks. Inetud videod olid tehtud tema sünnipäeval, kus ta oli tõesti napsu võtnud.

Lisaks sellele videole on Youtube’is üleval veel kaks videot, kus on näha, kuidas noored ja Heli omavahel vaidlevad. Vaatamata noorte provokatsioonidele ja ebatsensuursetele väljenditele Heli seekord siiski enesevalitsemist ei kaota.

“Neid noori inspireerivad Angeste tüübid,” teadis Heli rääkida, et kogu nende noorte viha on tingitud sellest, et Angeste tuleb õigetele omanikele tagasi anda ja talust lahkuda. Heli kinnitas, et näiteks ühel päeval visati tema kaminaruumi üks aken sisse. Kirvega jalutamist oma hoovis Heli ei eitanudki ning lisas, et kusagil pole öeldud, et see keelatud oleks.

Samas kinnitas naabrilaste ema, et nemad on väsinud sellest, et teda ja tema lapsi pidevalt venelasteks nimetatakse ning iga Mustjala valla loo juurde inetuid kommentaare kirjutatakse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 144 korda, sh täna 1)