Linnavalitsuse arendusnõunikuks saab Anu Vares

Kuressaare linnavalitsuse arendusnõuniku pikalt kestnud konkursist tuli võitjana välja Anu Vares, kes praegu töötab Kadi raadio toimetajana.

Linnavalitsuse arendusosakonna juhataja Virge Piheli sõnul on Anu Varese tugevaks küljeks pikaajaline kogemus rahvusvaheliste organisatsioonide töös osalemises, tänu millele saab uue kvaliteedi ka linnavalitsuse välispartnerlus.

Tartu ülikoolis 2002. aastal avalikkussuhete ja teabekorralduse erialal lõpetanud Anu Vares kommenteeris ise oma töökohavahetust, et kuna Saaremaal ja Kuressaares on vähe selliseid vabu ametikohti, millele ta oma erialase ettevalmistuse ja töökogemusega sobiks, siis otsustas ta juhust kasutada ja kandideerida linnavalitsuse arendusnõunikuks.

“Alguses on kindlasti palju infot ja nüansse, mis tuleb endale selgeks teha. Samas arvan, et ametnikutöö kui selline suuri üllatusi ei paku,” sõnas ta. Vares lisas, et on kindel, et vahepealne töö kohalikus meedias tuleb arendusnõuniku ametikohal vaid kasuks.

Kadi raadio tegevjuht Gunnar Siiner märkis, et eks elu ole ikka liikumises ja inimesed vahetavad töökohti. Uut raadiohäält Kadil kohe võtta ei ole. “Hakkame otsima uut inimest ja kuulutame lähiajal välja ka vastava konkursi,” ütles Siiner.

Anu Varese esimene tööpäev linnavalitsuses on 1. august.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 74 korda, sh täna 1)