Go Spa peakokk Toomas Leedu võidutses Grillfestil

Möödunud laupäeval Türil toimunud Grillfestil võidutses barbecue-võistlusel BBQ Gurmee Gaala võistkond, kuhu kuulusid Toomas Leedu, Viljar Liiva, Aare Purk, Urmas Murumäe ning Raivo ja Reigo Lutter.

“Õnne oli sedakorda palju, kõik kolm vooru võitsime ära, kaasaarvatud ka üldkarika. Läks hästi,” märkis Kuressaare GO Spa peakokk Toomas Leedu. Lisaks sai Gurmee Gaala teise koha fantaasiagrilli eest.

Toomas Leedu märkis, et fantaasiavoorus tuleb kohtunikke alati millegagi üllatada. Seekord rääkis ta kõigepealt, mida on vaja selleks, et head pitsat teha – selleks peab olema puudega köetav kiviplaadiga ahi. Gurmee Gaala võistkond tegi tavalisest grillist pitsaahju ehk panid kiviplaadi ahju sisse, kütsid kuumaks ning said lõkkemaitse, kiviplaadi ja kuuma ahju efekti.

“Vahel ei peagi ülieksootilist liha grillima, vaid me näitasime, et igal inimesel on võimalus teha väga head pitsat,” rääkis Leedu. Nende teine toit fantaasiavoorus oli grillitud jäätis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)