Saaremaal on võistlustules 80 golfimängurit

Eile õhtul avati Kuressaares pidulikult suur golfiturniir – Eesti lahtised meistrivõistlused golfis.

Eesti golfiliidu peasekretär Rein Raudsepp ütles Kadi raadiole antud intervjuus, et võistlus on lahtine kõigile golfimängijatele, lisaks Eesti mängijatele ka väljastpoolt tulijatele.

“Saaremaal korraldatakse see sellepärast, et propageerida golfi ka Saaremaal ja samuti Saaremaa golfiväljakut lähivälismaal – Soomes, Rootsis, Inglismaal, Saksamaal –, kohtades, kust meile mängijad võistlema tulevad,” selgitas Raudsepp.

Golfiliidu peasekretäri sõnul alustab täna hommikul võistlemist 80 golfimängijat. Pooled neist on Eestist, pooled välismaalt. Kui palju nende seas saarlasi on, ei osanud Rein Raudsepp täpselt öelda, kuid kindel on see, et võistlustules on neidki. “Enamik Eesti parimaid mängijaid on kohal,” kinnitas ta.

Raudsepa sõnul on Saare golfiväljak mängijatele omajagu raske. Suurt rolli mängib golfiväljaku juures tuul. “Viimased kaks harjutuspäeva on tuul päris kõvasti puhunud ja see seab golfimängijatele veel erilise raskuse,” tunnistas ta.

Turniir lõpeb piduliku üritusega laupäeval kell 17. Vahepealsel ajal ehk siis tänasest kuni laupäeva õhtu hakuni on kõik golfifännid ja -võhikudki oodatud mängijatele kaasa elama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)